Ravintolat

Ravintola

Lapin yö

Keittiömestarimme valmistamien suussasulavien Lapin herkkujen lisäksi pääravintolamme tarjoaa rauhallisen, vuodenaikojen kaunistaman näkymän Ivalojoelle. Ravintolassa on 175 paikkaa.

Aamiainen:

06:30 – 09:30, joka aamu.

A´la Carte:

Avoinna ma – su klo 17:00 – 22.00 (tilaukset viimeistään klo 21:30).

Aulabaari ja Salon:

Avoinna ma – su klo 9:00 – 00:00 (tilaukset viimeistään klo 23:30).

Baari

Kun on aika rentoutua meille on tärkeää, että vieraamme löytää hotellistamme mukavia paikkoja leppoisaan oleiluun ja seurusteluun. Aulan läheisyydessä takkatulen ympärillä on tunnelmallinen baari.

Kammi

Rustiikimpaa paikallistunnelmaa etsiville suosittelemme Kammi-ravintolaamme, joka sijaitsee perinteisessä lappilaisessa hirsimökissä hotellin vieressä. Kammissa on upea Lapin tunnelma ja siellä tarjoillaan Lapin herkkuja avotulen äärellä.

Salon

Oleskelutila, jota kutsumme Saloniksi, on suunniteltu vieraiden viihdehuoneeksi. Salonissa saat loikoilla sohvilla ja katsoa leffaa tai vaikka lukea kirjaa viiniä siemaillen. Perheen nuorisolle on tarjolla eri lauta- ja konsolipelejä. Salonissa järjestyy myös vaikkapa synttärijuhlat, luokkakokoukset tai muut merkittävät tapahtumat.

Ota yhteyttä!

Hotelli on rakennettu vuonna 1982 ja laajennettu vuonna 1990. Sen lisäksi, että meillä asutaan mukavasti ja leppoisasti, meillä järjestyvät hyvät kokous- ja koulutuspäivät, tuote-esittelyt ja pienimuotoiset näyttelyt, häät sekä muut upeat juhlat.

© 2018 Hotelli Ivalo. All rights Reserved.

 

Tietosuojaseloste

Hotelli Ivalo

Ivalontie 34
FI-99800 IVALO, Finland
Tel: +358 16 688 111

Email: hotelivalo@hotelivalo.fi

FOLLOW US:

Design by Seven-1

 

Pin It on Pinterest

Share This